Elron haagib poole sõidu pealt rongi kaheks

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eloni rong Pärnu raudteejaamas.
Eloni rong Pärnu raudteejaamas. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Elroni mai lõpust kehtima hakkavas põhisõiduplaanis on sees püsiühendus Pärnuga. Balti jaamast väljuv rong haagitakse Lelles lahti – üks osa sõidab edasi Viljandisse, teine Pärnusse.

«Sooviksin juhtida edelasuuna reisijate tähelepanu sellele, et Tallinna-Pärnu/Viljandi rong väljub 31. maist Balti jaamast haakes ning haagitakse lahti Lelles, kust esimene rong sõidab Viljandisse ja teine Pärnusse,» selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Ta lisas, et reisijail on mugavam valida õige rong juba sisenemisel.

31. maist hakkab kehtima uus sõiduplaan, mis lisaks Pärnu reisile toob kaasa rohkem väljumisi ka edela- ja läänesuunal. Väljumisaegu puudutavaid muudatusi on ka teistel liinidel ning reisijate vähesuse tõttu jäävad uuest sõiduplaanist välja Jõgeva-Tartu liini mõlema suuna õhtused väljumised.

Täpsemaid muudatusi näeb Elroni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles