Video: mida arvavad ameeriklased Eesti maiustustest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklased annavad hinnangu ka populaarsele Kasekese kommile.
Ameeriklased annavad hinnangu ka populaarsele Kasekese kommile. Foto: Kuvatõmmis

Kuigi ameeriklaste jaoks on Eesti maiustuste nimed hääldmatud, meeldivad neile Eesti maiustused väga.

«Präänik - sellele puudub inglisekeelne vaste -, tegemist on vanainimeste maiustusega, mis pärineb väga vanast ajast, väga-väga vanast ajast,» sõnab Eesti maiustusi ameeriklastele tutvustades Madeleyn Kurg.

«Kuidas ma hääldan seda?» on esimese ameeriklase reaktsioon. Teine arvab, et see maitseb nagu mingi väga hea asja tervislik versioon. «Oleks nagu pooleldi sõõrik ja pooleldi küpsis,» märgib kolmas.

Eesti maiustuste testi on ära eksinud ka lätlaste Laima maasikamaitselised sefiirid, mille pakendit nähes märgib üks ameeriklane, et see näeb välja nägu roosa vanniseep.

«Mis tähendab, et ma olen väga elevil selle proovimisest,» lisab ta sarkastiliselt. «Lõhnab nagu parfüüm,» sõnab teine testija.

Vaata videost lähemalt, milliseid emotsioone teised Eesti maiused - nagu pralinee- ja Kasekese kompvekid - ameeriklastes tekitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles