Käibelt kaduvad sendid saab anda haigete laste aitamiseks

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadam maksab dividende 7,7 senti aktsia kohta
Tallinna Sadam maksab dividende 7,7 senti aktsia kohta Foto: Silja Kaigu

Kui alates oktoobrist saab käibelt kaduvad sendid ja mündid viia teenustasuta panka, siis poekett Selver pakub alates tänasest võimalust toetada Tartu Ülikooli Lastekliinikut laste jälgimismonitori ostmisel.


«Enne euro tulekut jääb inimestele kindlasti kätte münte, millest neil kahju loobuda pole. Kassast vahetusrahana tagasisaadud või kodus lauasahtlisse seisma jäänud sendid saab ära anda,» selgitas Selveri keti juht Andres Heinver.

Sente ja kroone saab jätta Selveri kassade ja infolettide juures olevatesse kogumisanumatesse aasta lõpuni. Kogutud raha antakse jaanuaris juba eurodes üle Tartu Ülikooli Lastekliinikule ning seda kasutatakse patsiendi jälgimismonitori ostmiseks. Seadet kasutatakse nii vastsündinute kui suuremate laste jälgimiseks ja seisundi hindamiseks, mis võimaldab vajadusel kiiresti muutustele reageerida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles