Praamisabade vähendamiseks muudeti Regula väljumisaegu

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula.
Parvlaev Regula. Foto: Peeter Langovits

Väinamere Liinid püüab ennetada ja vältida Regula vabagraafikule minekut tippaegadel ning muudab seetõttu alates neljapäevast, 21. maist osaliselt Regula reiside väljumisaegu Kuivastu-Virtsu liinil.

Muudatus on kooskõlastatud Saare maavalitsusega, teatas Väinamere Liinid. 

Reisijatel, kes on juba ostnud Regula reisidele pileteid, palub firma e-pileti ostukalendrist väljumisajad üle vaadata. Ostetud pilet kehtib  eelisjärjekorrast ka eelneval ja järgneval väljumisel, seega on võimalik valida sobiv reis kolme väljumise hulgast. «Teavitame juba e-pileti ostnud kliente ka otse telefoni või e-kirja teel muudatusest,» ütles Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin ning lisas, et firma vabandab võimalike ebamugavuste pärast, mis võivad muudatuste tõttu ette tulla.

Tavapäevadel teeb Regula 6 reisi ja Muhumaa 16 reisi ühest sadamast. Reedel ja pühapäeval lisandub teises graafikus olevale Regulale veel kaks väljumist. Parvlaev Muhumaa teenindab ikka tavapärases 1:10 min põhigraafikus. 

Täpsete väljumisaegadega sõidugraafik on e-pileti ostukalendris vastava kuupäeva all.

Alates laupäevast, 16. maist, sõidab seoses parvlaev Saaremaa remondiga kuni remondiperioodi lõpuni Kuivastu-Virtsu liinil teise laevana Regula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles