Hea uudis nii vabatahtlikele kui kutselistele päästjatele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad tööpostil
Päästjad tööpostil Foto: Marko Saarm / Sakala

Elroni pakub juuni esimeses pooles kuukangelaste kampaania raames soodusreisimise võimalust päästeameti töötajatele ja vabatahtlikele päästjatele.

«Elron tänab Eesti elu edendajaid ning valib igal kuul ühe eluala, mille esindajatel on võimalus kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Kangelasteks, kellele on 1.-14. juunini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valis rongifirma päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad, kuna Vahtriku sõnul muutub nende töö tulemusena Eesti elu turvalisemaks.

Sooduspiletit saab osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru. Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuhi kinnitusel kehtib kuu kangelase tavaklassi pilet vabade kohtade olemasolul ka esimeses klassis. «Soodustuse saamiseks tuleb klienditeenindajale esitada Päästeameti ametitõend või vabatahtliku päästja tunnistus,» märkis Vahtrik.

Veebruaris olid Elroni kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad ning mais Teeme Ära talgulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles