Prii leib on magus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laiast maa­ilmast: Londonis sai teed ja küpsiseid kallistusega, Austraalias lubati aga klientidel maksta kohvi eest suudlusega, suudelda tuli siiski oma partnerit või ka võhivõõrast, mitte teenindajat.
Laiast maa­ilmast: Londonis sai teed ja küpsiseid kallistusega, Austraalias lubati aga klientidel maksta kohvi eest suudlusega, suudelda tuli siiski oma partnerit või ka võhivõõrast, mitte teenindajat. Foto: AFP / Scanpix

Loosungid «kaks ühe hinnaga» või «kolmas toode tasuta» panevad inimesi sageli arutult käituma. Kui aga midagi päris tasuta jagatakse, tekib justkui võluväel pikalt looklev järjekord, kus on oht kaotada oma inimlik pool.

Seega pole ime, et Briti kohvikuketi prii kohvi jagamise taktika avalikustamine sealses meedias suurt furoori tekitas. Seetõttu otsustasime teha väikese ülevaate maailmas leiduvatest põnevamatest viisidest, kuidas soodsamalt või lausa tasuta söögi- ja joogipoolist saada võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles