Golfiturist jätab saarele vähemalt 300 eurot

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfimängija
Golfimängija Foto: SCANPIX

Eile andis Estonian Air teada, et hakkab Saaremaale Skandinaavia golfihuvilisi lennutama; seda ka põhjusega – golfiturist jätab saarele vähemalt 300 eurot.

Saare Golfi tegevjuht Marko Kaldoja tõdes, et tegelikult on tänavune golfihooaeg alanud hoogsalt, saades alguse juba aprillist, vahendab Saarte Hääl.

«Meil on igapäevaseid väljakutseid enam kui mandriväljakutel – kuidas rahvas saarele saada – ajafaktor, logistika, mitte ainult väljaku, vaid terve Saaremaa kui sihtkoha atraktiivsuse tõstmine, majutusteenus hea hinnaga,» loetles samas Kaldoja, miks ellujäämine saarel on keerulisem kui mandril.

Eelmisel aastal oli sealsetel väljakutel ligi 8000 mänguringi. «Arvestades, et saarele tulles mängitakse keskmiselt kaks mänguringi, mis tähendab ööbimist ning lõuna- ja õhtusööke ja meelelahutuse tarbimist, jätab iga kaugemalt tulnud mängija saarele minimaalselt 300–400 eurot,» kõneles Kaldoja.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles