Kodumaine kalatoodete valmistaja avas esinduspoe

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastavatud kauplus pakub ka traditsioonilist räime.
Vastavatud kauplus pakub ka traditsioonilist räime. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees / Scanpix

Juba üle 20 aasta Eestis tegutsenud ja 80 erinevat toodet ning teenust pakkuv Ösel Fish avas eile Saaremaal Auriga keskuses oma esimese esinduskaupluse.

«Mõte on juba ammu olnud, aga nüüd oli lihtsalt piisavalt aega ja entusiasmi, et asi valmis teha,» ütles poe omanik, Öselfishi juhatuse liige Raul Paabu, vahendab Saarte Hääl. Ta lisas, et ettevõttel on rohkelt omatooteid, mida igal pool müüakse, kuid esinduspoodi kui sellist ei ole varem olnud.

Kalavalik on uues poes suur – e ile oli müügiartikleid kokku üle 140, kuid toodete lõplik arv saab olema 158. Paabu sõnul pakutakse võimalikult palju ettevõtte omatooteid ja kohalikku kala ning seda võimalikult soodsa hinnaga.

Eile poest tuulehaugi ja räime ostnud Ain Koppel Pöide valla Kahutsi külast ütles, et sellesse poodi astub ta teinekordki sisse.

Ösel Fish turustab oma tooteid kahe kaubamärgi nime all: Saare Hõbe ja Leedevälja. Nende tooted on müügil kõikide suuremates toidukauplustes üle Eesti.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles