Statoil meelitab suveabilisi peavarju ja kompensatsiooniga

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidukompensatsiooni saab korra kuus.
Sõidukompensatsiooni saab korra kuus. Foto: Panther Media/Scanpix

Statoil otsib suveks Tallinna teenindusjaamadesse tööle ligi sadat hooajatöötajat ning väljaspoolt Tallinna tulijale pakutakse tasuta majutust ja sõidukompensatsiooni.

Statoili personalidirektori Hedi Nurme-McDonaldi sõnul on suveabiliste värbamiskampaania  suunatud suuresti ka väljaspool Tallinna elavatele tööotsijatele, teatas Statoil.

Nurme-McDonaldi sõnul pakub Statoil väljaspool Tallinn-Harjumaa piirkonda müüja-klienditeenindaja töökohale võetud kandidaatidele lisaks palgale ka tasuta majutust ning kompenseerib korra kuus edasi-tagasi kojusõidu.

Kõik suvetöötajad läbivad koolituse ning asuvad tööle erinevates Statoili täisteenindusjaamades üle pealinna. «Kuigi otsime hetkel hooajalist tööabi, teeme kindlasti suve möödumisel tublimatele ka püsiva töösuhte pakkumise,» lisas Nurme-McDonald. Tema sõnul töötavad suviti kõige suurema koormusega just Tallinna teenindusjaamad, mistõttu värvataksegi praegu lisatöökäsi pealinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles