Poe turvaväravad ehmatasid inimesi

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jyski pood.
Jyski pood. Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht

Tartus Eedeni kaubanduskeskuses asuva kodutarvetepoe Jyski turvaväravate piiksumine ehmatas poodi külastanud inimesi. 

«Ma käin seal harva, aga juhtumisi viimased kaks nädalavahetust järjest ja siiamaani on väravate turvasüsteem katki: väravad piiksuvad omasoodu,» rääkis lugeja eelmise nädala alguses. 

Väravate piiksumine ehmatas teda. «Astusin müüja ligi, mispeale ta üsna tülpinud näoga vastas, et see asi praegu ei tööta,» kirjeldas mees olukorda.

Lugejat huvitas, miks poe turvaväravaid polnud korda tehtud. «Eile nägin, kuidas üks mammi ära ehmus».

Jysk Baltikumi turundusdirektor Anželika Zorina tänab inimest probleemile tähelepanu juhtimast. «Oleme nüüd sellega kursis ja vabandame ebamugava olukorra pärast,» ütles Zorina.

Turundusdirektor rääkis, et nüüdseks on turvaväravad kontrollitud ning tuli tõdeda, et need ei olegi katki. «Probleem on hoopis selles, et turva- ja sissepääsuväravad on omavahel konfliktsed,» rääkis Zorina.

Tema sõnul on sissepääsuväravad metallist, mis panevad aeg-ajalt turvaväravad reageerima. «Praeguseks on murekoht likvideeritud, see tähendab metalsed sissepääsuväravad on poest likvideeritud,» lisas turundusdirektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles