Bussifirma paneb suvitajate liinid kinni

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Buss lõpetab sügisest väheste reisijatega Kuressaare liinide teenindamise.
Eesti Buss lõpetab sügisest väheste reisijatega Kuressaare liinide teenindamise. Foto: SCANPIX

Eesti Buss on otsustanud sügisest lõpetada mittekasumlikud Kuressaare-Tallinna ja Kuressaare-Tartu hooajalised bussireisid.

«Kahjuks ei ole kommertsalustel võimalik antud kaugbussiliini jätkuv teenindamine üldise konkurentsisituatsiooni ning sõitjate ja tulu vähesuse tõttu,» tõdes OÜ Eesti Buss juhatuse liige Gunnar Obolenski maanteeametile saadetud avalduses, milles palub ennetähtaegselt lõpetada alates 1. septembrist kaugbussiliini nr 156 Kuressaare-Tartu liiniluba, vahendab Meie Maa.

Muidu kehtinuks maanteeameti poolt Eesti Bussile väljastatud kommertsliiniluba kuni 2017. aasta 16. juunini. Seda liini on ettevõte teenindanud varem Sebe nime all alates 1999. aasta augustist. Buss on siiani käigus suvel ning hakkab ka tänavu sõitma 19. juunist reedel, laupäeval ja pühapäeval.

Samuti kavatseb Eesti Buss lõpetada 1. septembrist suvise bussiliini 722 Kuressaare-Tallinn teenindamise, buss on käigus reedeti ja pühapäeviti, väljudes kell 12 Tallinnast ja kell 18 Kuressaarest.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles