Jäätisemüüja loodab mobiiliäpiga müüki suurendada

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balbiino jäätiseauto
Balbiino jäätiseauto Foto: Laura Oks / Õhtuleht

Kodumaine jäätisetootja Balbiino käivitas Jätsiabi jäätiseautode mobiiliäpi, millega saavad suuremates linnades elavad jäätisesõbrad reaalajas jälgida, kus need autod parajasti liiguvad.

Kasutaja loal tuvastab süsteem kasutaja asukoha, näitamaks lähimat Balbiino Jätsiabi autot, teatab jäätisemüüja. Balbiino jäätiseautod sõidavad kuni septembrini Tallinnas, Tartus ja Pärnus ja nende linnade lähistel.

«Tänu Jätsiabi autode positsioneerimisele saavad jäätisesõbrad hõlpsalt veebi kaudu jälgida, kus ja millal Jätsiabi oodata on,» sõnas Balbiino. See, kes soovib, et jäätiseautoi sõidaks ka tema kodutänavast läbi, saab konkreetse auto juhile helistades oma soovist teada anda.

Jätsiabi jäätiseauto valikus on üle 30 erineva jäätise. Jätsiabi positsioneerimissüsteemi ja sõiduplaani leiab sellelt veebilehelt. Seal on kirjas ka iga piirkonna Jätsiabi autojuhi telefoninumbrid. Jäätiseautos saab maksta sularahas ja pangakaardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles