Rannad on suveks valmis

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mändjala rand suvisel ajal
Mändjala rand suvisel ajal Foto: Mati Hiis / Õhtuleht / Scanpix

Juunikuust alanud suplushooajaks on valmis ka kaks Saaremaal asuvat avalikku supluskohta – Mändjala rand ja Kuressaare rand.

Lääne-Saare valda jääval Mändjala rannal hoiab kolmandat aastat järjest silma peal kohalike elanike loodud MTÜ Päikesepesa, vahendab Saarte Hääl.

«Me ei tegele turvakontrolliga, vaid loome keskkonna, et selles piirkonnas oleks mugav puhata,» selgitas Päikesepesa tegevust selle asutajaliige Andres Haavel, kelle kinnitusel on inimesed üldiselt targad ja hoiavad ise ranna puhta ning korras.

Kuressaare ranna heakorra eest vastutab Securitas AS, mille Kuressaare ja Pärnu osakonna juhi Ahti Kuuse sõnul on tänavune meeskond rannas sisuliselt sama, mis eelmisel aastal – põhikoosseisus on neli inimest, kes töötavad vahetustega ajavahemikus kell 11–20, vajadusel lisatakse ka asendajad.

«Kui vaadata näiteks eelmise aasta statistikat, siis olid valdavalt sellised asjad, et keegi vigastas jalga või vajas veidi plaasterdamist, ning heakorraküsimused – kas tuli keegi randa koeraga või tõi kaasa klaastaarat,» rääkis Kuusk.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles