Kaardimaksed olid 10 minutiks häiritud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni kaubamaja
Stockmanni kaubamaja Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix Baltics

Postimehele anti teada, et reede keskpäeval olid Stockmanni keskuses kaardimaksed 10 minutiks häiritud, põhjuseks oli pankade autoriseerimiskeskuse häire.
 

«See on täielik hullumaja - inimesed seisavad sularahajärjekorras,» sõnas Postimehele vihje andnud inimene, kelle sõnul ei saanud kell 13 ajal Tallinnas Stockmanni ostukeskuses kaardiga maksta.

Swedbanki kommunikatsioonijuhi Mart Siilivase sõnul ei ole neile sellest probleemist teada antud ja ta eeldas, et tegemist võib olla lokaalse probleemiga nagu hiljuti oli ka Solarise keskuses.

Sama kinnitas ka 60 protsenti Eesti kaardimakseterminalidest haldav Nets Estonia juhataja Raivo Tinn, et nende süsteemid tol hetkel toimisid ning põhjus võis olla kohalikku laadi.

Tööpäeva lõpus andis Stockmanni turundusjuht Erica Järv teada, et kaardimaksed ei toiminud ostukeskuses kell 12.50-13.00 pankade autoriseerimiskeskuse häire tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles