Küttepuude ostja süüdistab müüjat petmises

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal aastal pole mõni ostja puude kvaliteediga rahul.
Igal aastal pole mõni ostja puude kvaliteediga rahul. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Virtsu elanik Aimar Roomets tellis 17. aprillil Kriske OÜ-lt 25 ruumi küttepuid, mis müüja kinnitusel  pidid olema lõhutud ja kuivanud vähemalt poolteist aastat.

Kui puud 2. mail kohale jõudsid, ei vastanud kaup ootustele, sest need olid märjad ja mõned halud korralikult lõhkumata, kirjutab Lääne Elu.

Kriske OÜ juhataja Kristjan Kesküla soovitab igal kliendil kohe koorem ise üle vaadata, et vältida hilisemaid pretensioone. 

«Puude niiskustasemes on klient ise süüdi. Kui panna puud pika rohu sisse kile alla, imavadki puud niiskust,» ütles Kesküla Lääne Elule. 

Kesküla sõnul ei ole tellija teda teavitanud, kas soovib jäme- või peenlõhutud puid, seetõttu leiduski koormas mitmesuguse jämedusega pilpaid ja pakke. «Siiamaani olen alati saanud puudemüüjaid usaldada ja nüüd selline jama. Kas peab siis klient mõõdulindi ja niiskusmõõtjaga iga pilpa üle käima, et saada kvaliteetne kaup?» imestas Roomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles