Eesti juhid saavad nüüd soodsalt tankida võõrsil

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerexi kliendikaart kehtib nüüd ka võõrsil.
Olerexi kliendikaart kehtib nüüd ka võõrsil. Foto: Erik Prozes / Postimees

 Kolme Balti kütusefirmade kokkuleppe kohaselt integreeritakse tanklakettide kliendi- ja kütusekaardid ühtsesse süsteemi, mis võimaldab kõigil nende klientidel tankida soodustingimustel kütust.

Kokkuleppe sõlmisid  Olerex Eestist, VIRŠI-A Lätist ning EMSI ja Ventus Leedust, teatas Olerex. Esialgu saab seda soodustust kasutada 140 tanklas üle Baltikumi, Lukoil Eesti tanklaketi ostuga kasvab aga koostööd puudutavate tanklate arv koguni 170-ni.

 Kokkuleppe järgi hakkavad äriklientidele väljastatud deebet- ja krediitkaardid kehtima kõikjal Baltikumis, misläbi saadakse soodustustest osa lisaks kohalikul turul ka kõikides teistes Balti riikides.

Äriklientidele, s.h. peamiselt rahvusvahelist transporditeenust osutavatele ettevõtetele sobib see eelkõige tänu soodsamatele kütuste hindadele Lätis ja Leedus. Lätis ja Leedus soetatud kütuse käibemaksu tagasitaotlemise võtab Olerex täielikult enda peale.

«Arvestades aga valitsuse plaane tõsta jõuliselt mootorikütuste aktsiise Eestis, suureneb äriklientide kasu ja rahaline kokkuhoid veelgi,» kinnitab Olerex oma teates. Näiteks peaks 20 pikamaa-autoga ettevõte aastase kütuse tarbimisega 700 000 liitrit järgmise kolme aastaga säästma rahaliselt enam kui 200 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles