Väikelinn tõmbab relvasõpru

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padrunid
Padrunid Foto: Marko Saarm / Sakala

Praegu üsna armetus seisus olev Elva lasketiir peaks kümne aasta pärast suutma võõrustama rahvusvahelisi laskeässasid.

Tehvandi Spordikeskuse hallatava Tartumaa tervisespordikeskuse peagi valmiv arengukava näeb muu hulgas ette uue laskekompleksi ehituse Elvasse, vahendab Tartu Ekspress.

«Kavandatavad tiirud võimaldavad muuta laskespordialase tegevuse aastaringseks, suurendada harrastatavate alade hulka ja korraldada rahvusvahelisi suurvõistlusi,» selgitas sihtasutuse juhatuse liige Kristjan Karis.

Planeeritud laskekohtade arv ja pealtvaatajate ala suurus, tiirude varustamine elektrooniliste märkide ja muu nüüdisaegse tehnikaga tagab keskusele Karise sõnul Läänemere piirkonnas liidrirolli laskevõistluste korraldajana.

«Lisaks praegu traditsiooniliselt peetavatele Eesti meistrivõistlustele, karikasarja etapiks olevale rahvusvahelisele Heli Rassi mälestusvõistlusele ja Jõudi meistrivõistlusele muutuks kindlasti iga-aastaseks võistluseks mai lõpus siiani eri riikides toimuv Baltic Cup,» sõnas Karis.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Tartu Ekspressist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles