Ainulaadne kuulutus: anname maja tasuta ära

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norralane annab oma korraliku maja tasuta ära. Pildil fragment kuulutusest.
Norralane annab oma korraliku maja tasuta ära. Pildil fragment kuulutusest. Foto: Tarbija24

Kinnisvarakuulutus, mis lubab korralikku maja täiesti tasuta, tundub liiga hea, et tõsi olla. Ometi ripub taoline kuulutus praegu Norra kuulutusteportaalis Finn.no ja tegemist ei ole naljaga.

Maja asub Norra lõunaosas Sandefjordis ja omanik lubab selle tõepoolest tasuta ära anda, kui leidub inimene, kes on valmis selle ära viima, vahendas tarbijaportaal Forbruker.no.

Nimelt on omanik vana maja kõrvale aeda ehitanud uue elamu. Kuna vanas majas on uus köök ja veel muidki hiljuti remonditud osi, ei raatsi ta seda lammutada. Nii tunduski kõige õigem lahendus anda maja inimesele, kes oleks valmis selle ära kolima.

Huvilisi on palju – osad on küsinud, kas tohivad lihtsalt endale vajalikke asju võtma tulla, teised on pärinud võimalust majja elama asuda. «Aga nii see ei lähe. Tuleb võtta kõik või mitte midagi. See, kes tahab maja endale saada, peab selle oma krundile kolima,» ütles omanik Vigdis Momork.

Ta lisas, et paljud on jäänud mõtlema ka selle üle, kui kalliks võiks maja kolimine minna.

«Õige inimese jaoks on maja kindlasti suure väärtusega, sest nad saavad elamu, kus on uus köögisisustus, uued siseuksed ja uued põrandad,» märkis Momork.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles