Parim naaber elab Raplamaal

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima naabri konkursi võitja on selgunud.
Parima naabri konkursi võitja on selgunud. Foto: Teet Malsroos

10. juuni õhtul kuulutati MTÜ Eesti Naabrivalve üldkoosolekul välja Hea Naaber 2015, kelleks osutus Andro Metsis Raplamaalt.

Parima naabri konkurss kestis kuu aega ning selle eesmärgiks oli anda head eeskuju nii naabrivalve loomisel kui ka heanaaberlike suhete loomisel oma kodukandis. Kokku laekus MTÜ Eesti Naabrivalvele üle 30 ankeedi, millest paarikümnele oli kaasa pandud põhjalikud soovituskirjad. Võitjat võib naabrite sõnul iseloomustada kui inimest, kes on kogukonna ühendaja ja paistab silma erakordse abivalmidusega.

Konkursi võitja Andro Metsis saab auhinnaks G4Si Parima naabri meelerahu paketi, mis sisaldab aasta aega kodu valvet koos vajalike seadmete kasutamisega. «Ta on külas inimene, kes on alati olemas, aitab ja annab nõu. Ta tuleb õhtul hilja ja paigaldab naabrile antenni, tuleb appi, kui niiduk ei tööta ja toob ka puuduolevad tööriistad,» lausub külaelanik ning lisab, et kõik teavad ja tunnevad Androt ning enamik teab ka seda, et ta on mees, kelle peale võib alati loota ja kindel olla, kirjutas meile Sandra.

Esimese ja teise koha pälvinud naabrid saavad MTÜ Eesti Naabrivalvelt ja G4S Eestilt tunnustuseks väikese kingituse, Ragnar ja Tõnu tulekustutustekid. Kõik finaali pääsenud kaksteist nominenti saavad tänukirja. Võitjatega võetakse ühendust.

«Siiras rõõm oli näha, et Eestimaa erinevais paigus leidub hoolivaid ja tähelepanelikke naabreid, kes ei pea paljuks appi minna, kui seda vajatakse. Mida rohkem hoolime, mis meie ümber toimub, seda turvalisema elukeskkonna endale ja oma naabritele loome,» ütles konkursi kokkuvõtteks MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Marek Väljari.

Hea naabri konkurss toimus kolmandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles