Lux Express konkurendist: meie bussides on rohkem jalaruumi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express buss.
Simple Express buss. Foto: Toomas Tatar/Postimees

Lux Express juhatuse esimees Hannes Saarpuu peab odavbussinduse levikut Eestis pigem positiivseks ega tee numbrit Šoti bussifirma plaanidest.

Šoti päritolu odavbussifirma Bus Transport Holding OÜ SuperBus.com avaldas plaanid hakata sõitma Tallinna, Tartu, Pärnu ja Narva liinidel, kusjuures iga bussipilet maksab kaks eurot.

Ka Eesti bussifirmale Lux Express kuuluv odavbussifirma Simple Express sõidab samade linnade vahet ning hoiab piletihindu madalal.

«Simple Expressi edu baseerub sõbralikul klienditeenindusel, atraktiivsel hinnatasemel ja läbimõeldud liinigraafikutel. Ka on Simple Express bussides rohkem jalaruumi, kui SuperBusi bussides, mis pikematel reisidel oluline,» sõnab Lux Expressi juhatuse esimees Hannes Saarpuu odavbussifirmade konkureerimise kohta.

Saarpuu usub isegi, et odavbussinduse tulek Eestisse on konkurentsivõimele suurte linnade vahelises liikluses pikas perspektiivis kasuks.

«Kahjuks tuleb aga turu avanemist ja odavbussinduse laienemist oodata ikkagi kuni hilissügiseni, sest tänane regulatsioon ei võimalda täna uusi liine ja väljumisi lisada meil ega ilmselt ka Bus Transport Holdingul,» lisab Saarpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles