Odavbussifirma tulek alandab rongipileti hindu?

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odavbussifirma tulek mõjutab ka Elronit.
Odavbussifirma tulek mõjutab ka Elronit. Foto: Alar Truu

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo sõnul mõjutab odavbussifirma ka neid, kuid otseselt juba turul tegutsevaid bussiettevõtteid, kellele osutab uus tulija otsesemat konkurentsi.

«Konkurentsi tihenemine mõjutab kindlasti ka meid, kuid meie pakutav teenus eristub kindlasti bussidest – Elroni Tallinn-Tartu ekspressrong on konkurentsitult kõige kiirem viis kahe Eesti suurema linna vahel liikumiseks,» sõnab Kongo.

Šotimaa odavbussifirma on avaldanud soovi avada mitmeid kaugliine üle Eesti. Peamiselt hakkab uustulija pakkuma ühendust Tallinnasse, Tartusse, Pärnusse ja Narva, piletihinnaks vaid 2 eurot.

«Samuti mõjutavad inimeste reisiotsuseid näiteks jaamade asukohad ja muud sellised tegurid, mille osas Elroni teenus uuest turuletulijast eristub, aga seniste bussiettevõtete oma ilmselt mitte,» lisab Kongo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles