Uued tooted: rukkikama, juustusnäkid ja rasvavaba jäätis

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valio kadakamarjamaitselised juustusnäkid.
Valio kadakamarjamaitselised juustusnäkid. Foto: Valio Eesti AS

Tartu Mill, Valio ja Balbiino on oma tootevalikusse lisanud uusi maitseid, mis sobivad erinevate toitumisharjumustega inimestele.

Rukkikama ja täisterapasta

Tartu Mill täiendas tootevalikut tervisliku täistera durum-nisujahust valmistatud pasta ja nisugluteenivaba rukkikamaga.

Müügijuht Aili Adamsoni sõnul on uued tooted turule toodud jälgides tervislikku toitumist väärtustavaid trende. Rukkikama sobib eelkõige nendele, kes ei saa tavalist kama süüa, sest nende organism ei talu nisus sisalduvat gluteeni.

Täisterapasta valmistatakse durum-nisujahust ehk kõvanisujahust. See tagab, et pasta ei lähe keetes pudruks ega kleepu kokku. Pruunikas värvus tuleneb sellest, et jahvatusse läheb kogu tera. Täisterapastas on võrreldes tavapastaga kaks korda rohkem kiudaineid.

Klassikalised ja maitsestatud juustusnäkid

Valio toob suve hakul turule Atleet klassikalised maitsestamata ning kadakamarja ja küüslaugu-murulaugu maitselised juustusnäkid, mis on pakendatud taassuletavasse pakendisse.

Snäkkide taassuletav 180-grammine pakend  sobib kaasavõtmiseks, mugavaks serveerimiseks ja juustu värskuse tagamiseks.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul oli maitsestatud juustusnäkkide turuletulek Atleet juustu kaubamärgi all igati loogiline valik. „Aeg on küps, et ka Atleedi sari saaks tükijuustu ja viilujuustu kõrvale põnevat täiendust,“ sõnas ta.

Kerge mangosorbett

Kodumaine jäätisetootja AS Balbiino tõi turule ehtsast mangopüreest valminud sorbeti Mango Smuutike.

«Mango Smuutike sobib nii veganitele, kaalujälgijatelle kui ka neile, kes laktoosiga tooteid ei tarbi,» ütles AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles