Odavbussifirma müüs mitukümmend bussitäit pileteid

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odavbussifirma müüs esimese nädalaga mitukümmend bussitäit pileteid.
Odavbussifirma müüs esimese nädalaga mitukümmend bussitäit pileteid. Foto: Toomas Tatar

Eestis esimesena üheeuroste bussipiletitega turule tulnud odavbussifirma Simple Express müüs esimese nädalaga 1633 piletit.

«Nii mõnigi autoga sõitja otsustas ilmselt bussireisi kasuks, sest just eratransport on bussifirmade suurim konkurent,» sõnab odavbussiliinidel Simple Expressi nime kasutava Lux Expressi juhatuse esimees Hannes Saarpuu, kelle sõnul ületas reisijate huvi soodsate bussipiletite vastu ettevõtte ootusi.

Lux Express tõi Simple Expressi Eesti turule juba mullu augustis, kuid juunis teatas ettevõte, et langetab kõikidel väljumistel piletite hinda ühe euroni ja muudab peatustega liinidel hinnastamise tsoonipõhiseks. «Kõige esimesena pileti ostnud kliendid saavad alati kõige soodsama hinna. Seetõttu soovitame reisi planeerides bussipiletid juba varakult ära osta,» selgitab Saarpuu. Täituvuse kasvades kasvab ka pileti hind, kuid sõltumata liinist ei ole see Simple Expressi kodulehelt ostes kunagi rohkem kui 5 eurot.

Juuni lõpust lisab odavbussifirma sagedusi olemasolevatel Tallinn-Narva ja Tallinn-Tartu liinidel, kus reiside arv tõuseb viie väljumiseni päevas. Samal ajal lisandub Tartu-Narva liin ning tulemas on ühendused Rakvere, Pärnu, Viljandi ja paljude teiste suuremate Eesti linnadega. «Simple Expressi eesmärgiks on pakkuda klientidele suuremate linnade vahel parimat hinda, pöörates jätkuvalt suurt tähelepanu reisijate mugavusele, teeninduse kvaliteedile ja efektiivsusele kogu teenindusprotsessis,» lisab Saarpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles