Mida pakuvad suurimad jaeketid jaanipäeval?

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanipäeva puhul teevad jaeketid erinevaid kampaaniaid.
Jaanipäeva puhul teevad jaeketid erinevaid kampaaniaid. Foto: Julius Kalinskas

Supermarketid teevad jaanipäeva puhul erinevaid kampaaniad, ehk mida rohkem ostad, seda suurem on võimalus midagi võita või tasuta jaanitoote saada.

Ostes Selverist ajavahemikul 19.- 23.06 juunini Partnerkaardiga korraga kaupa vähemalt 35 euro eest, saad valida ühe kingituse. Valikus on 5 liitrit karget Selveri joogivett, 8 liitrit Põrgupõhja grillsütt, Selveri mugav riidest kott. Lisaks on öeldud, et mida rohkem ostad, seda rohkem saad kingitusi kaasa võtta. Ostes Eviani mineraalvett, saab klient kaasa eksklusiivse Eviani klaasi.

Ostes Maximast ajavahemikul 11.- 15.06 vähemalt 50 euro eest head ja paremat, sai vastu jaanikupongid. Kupongi alusel saab valida ajavahemikul 19.- 24.06 ühe tasuta jaanitoote. Valikus on grillsüsi, Sprite, Kelluke, Pringles krõpsud, Aura mahl, ketšup, sääsetõrje, limonaad, Valge Klaar, Red Bull, Coca-Cola, tualettpaber.

ETK-s on kaks kampaaniat. Nende vahel, kes ostavad 17.06-14.07.2015 Knorri või Hellmann’si toodet, loositakse välja kolm jalgratast. Samuti, kes ostavad 17.06-28.07.2015 Nestle jäätist ja esitavad kassas Säästukaardi, loositakse välja kuus jalgratast, väärtusega 380 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles