Püstitati järjestikuste selvepiltide tegemise rekord

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike teeb ühekoos selfie't.
Paarike teeb ühekoos selfie't. Foto: SCANPIX

Selfie'de tegemine on endiselt populaarne, sel alal püstitatakse ka rekordeid - äsja tehti seda Mexico City's, kus võttis enese pildistamisest osa üle 2500 inimese.

Maailma pikim järjekord iseendast pilti tegevatest inimestest kogunes 13. juunil Chapultepec lossi läheduses Mexico City's, osa võttis üle 2500 inimese. Võidukas rekordikatses osalejad jäädvustasid end pildile LG G4 nutitelefoniga, mida ulatati edasi inimeselt inimesele, teatas tehnoloogiaettevõte LG Electronics.

Enam kui 746 individuaalselt või kaaslastega tehtud selfie’t ületas võimsalt eelmisel kuul USA’s püstitatud rekordi, mille käigus kogunes ühetekokku 531 järjestikust fotot. Guinnessi maailmarekordi esindaja Alex Angert jälgis Mexico City’s toimunud rekordikatset kohapeal ning tulemust vormistatakse hetkel Guinnessi peakorteris ametlikuks.

«Rekordikatse käigus tehti üks selfie iga 10 sekundi järel ning LG G4 nutitelefon, mida inimeselt inimesele edasi anti, pidas kahetunnise aktsiooni vastu ilma ühegi laadimise või akuvahetuseta,» ütles ürituse koordinaator Daniel Aguilar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles