Mis peaks olema koduses tööriistakohvris?

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööriistakohver.
Tööriistakohver. Foto: SCANPIX

Hästivarustatud tööriistakohver on kodus sama vajalik kui esmaabikarp – kui miski korrastamist tahab, on kõik kohe käepärast. Mida peaks kodune tööriistakohver sisaldama, soovitab Bauhofi arendusjuht Artur Ande.

Enne tööriistakohvri komplekteerimist tuleb läbi mõelda, kui tihti ja kui keerukaid töid tõenäoliselt tegema hakatakse. Kohvri sisu sõltub ka sellest, kas elukohaks on eramaja või korter.

Samas on hulk asju, mis võiksid olla igas kohvris. Nendeks on Ande sõnul akutrell, puuride- ja otsikute komplekt, erinevad võtmed ja kruvikeerajad, kullinokad, haamer, näpitsad, saag, nuga, mõõdulint, messinghari, ehituspliiats, sõrgkang, tüüblid, kruvid, indikaatorkruvikeeraja, isoleer, keermenöör, teip ja liim.

Tööriistakast ise peab olema piisavalt suur ja sisaldama eraldi lahtreid ning tasapindasid, et oleks võimalik kõik asjad mugavalt ja sorteeritult ära paigutada.

Allikas: Bauhof

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles