Talleggi snäkipakis peitus ebameeldiv üllatus

Tarbija24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hallitanud liha.
Hallitanud liha. Foto: Lugeja pilt

Poest Talleggi kanasnäkke ostnud inimest tabas halb üllatus, kui ta avastas pakendist hallitanud liha.

Toimetuse poole pöördunud lugeja ostis toote Jõhvis asuvast Maxima XX kauplusest. Tšekki tal kaasas ei olnud, mistõttu ei läinud ta pakendit poodi tagasi viima või vahetama. «Seltskonda peab teavitama, sest partii on suur. Head isu,» ütles lugeja.

Talleggi turundusjuht Triin Kõrgmaa vabandab tarbija ees, kes hallitusega paki ostis. Tema sõnul võttis HKScan Estonia võttis oma Tabasalu tootmisüksuses veebruaris kasutusele uue snäkkide pakendamise tehnoloogia ning need pakendid on toodetud uue pakkeliini käikulaskmise ja seadistuse ajal.

Kõrgmaa hinnangul on probleemi põhjuseks on halvasti suletud pakend, mis võimaldas õhu juurdepääsu tootele. «Oleme antud probleemist teadlikud ning nüüdseks oleme pakendite hermeetilisuse osas ka erinevad meetmed kasutusele võtnud, et sarnaseid juhtumeid ei korduks,» ütles ta ning lisas, et Tallegg suhtub sellistesse juhtumitesse väga tõsiselt.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles