Internetipoodides levib väga ohtliku muljega telefoniümbris (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IPhone telefonitele on võimalik tellida erinevaid kaasi ja ümbriseid.
IPhone telefonitele on võimalik tellida erinevaid kaasi ja ümbriseid. Foto: SCANPIX

Endine relvainstruktor märkas internetipoodides müügil relvaimitatsiooniga telefoniümbriseid, mis võivad politseinikke segadusse ajada.

Oceani maakonna prokuratuuri pressiesindaja Al Della Fave jagas Facebooki suhtluskeskkonnas pilte iPhone relvakujulisest telefoniümbrisest, vahendab CNN. Piltidel poseerib modell, kelle tagataskus oleval telefonil on relvasarnane ümbris, mis jätab mulje, justkui oleks neiu taskus relv.

«Paljud noored kannavad mobiiltelefone pükste tagataskus – kui keegi seda võtma ulatab, on minu esimeseks mõtteks, et ta haarab relva järele,» ütles endine relvainstruktor Al Della Fave.

Lisaks on pilt, kus modell hoiab telefoni näo juures ja räägib sellega, kuid üldsusele jääb mulje nagu ta vehiks näo juures relvaga.

Ta lisab, et selline asi tõmbab vägagi politseiniku tähelepanu, kui noor kõnnib ringi, relv taskus või veel enam, kui hakkab seda taskust välja võtma.

Relvakujulist telefoniümbrist on müügil mitmetes e-poodides, see on saadaval erinevates värvitoonides ning hinnavahemikus 5-49 dollarit. «Ära muretse, sa ei saa sellega kedagi tulistada!» seisab ühes tootekirjelduses. Hetkel pole aga selge, kes seda toodab.

«Peamine asi on, et kui need on müügil internetis, on need ka inimeste kasutuses,» ütleb Della Fave ning hoiatab, et talle ei tundu selle tellimine ja kasutamine sugugi hea mõttena.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles