Moskva rongile saab taas pileteid osta

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletimüük Tallinna-Peterburi-Moskva rongile on avatud.
Piletimüük Tallinna-Peterburi-Moskva rongile on avatud. Foto: Teet Malsroos

Kui maikuus teatati Moskva-Tallinn liini sulgemisest, siis alates tänasest saab osta rongipileteid Tallinna-Moskva-Peterburi rongile.

Pilet Moskvasse maksab olenevalt mugavusklassist 50-72 eurot. Sõit kupeevagunis maksab 72 eurot, platskaardivagunis 61 eurot ning istekohtadega vagunis jõuab sihtpunkti 50 euroga. Pilet Peterburi maksab vastavalt 33, 27 ja 21 eurot.

Esimene rong väljub liinile 10. juuli õhtul Moskvast, peatub varahommikul Peterburis ning jõuab Tallinnasse 11. juulil kell 13.38. Juba sama päeva pärastlõunal kell 15.20 on võimalik sõita Venemaale. Rong jõuab hilisõhtuse peatusega Peterburis Moskvasse järgmise päeva hommikul.

Rong hakkab sõitma mõlemalt suunalt iga päev ja pileteid on võimalik soetada Go Raili piletimüügikeskusest, rahvusvaheliste reisirongide piletikassast Balti jaama II korrusel ning suurematest reisibüroodest üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles