Joogitootja uuendab veepudeli disaini

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. Le Coq toob veebrändi turule uue pudelidisainiga Aura veed.
A. Le Coq toob veebrändi turule uue pudelidisainiga Aura veed. Foto: A. Le Coq

A. Le Coq toob veebrändi turule uue pudelidisainiga Aura veed. Uue kuju ja kujundusega plastpudelites on saadaval nii gaasiga kui gaasita vesi.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul on Aura pudelivesi eestlaste seas tuntud ja armastatud toode, mille kvaliteedis ja heas maitses ollakse kindlad. «Uuenenud pudelikujundus äratab kindlasti nii uute kui ka vanade Aura vee sõprade tähelepanu ning loodetavasti avastavad paljud eestimaalased enda jaoks kodumaise pudelivee,» sõnas Noop.

Aura vee pudeli uus disain on inspireeritud puutumatu vee sügavast puhtusest. Kristallpuhas Aura vesi on püsinud puutumatuna ligi 500 miljonit aastat. Ordoviitsiumikihist ammutatud Aura vesi sisaldab looduslikke mineraale, nagu kaltsiumi, magneesiumi, kaaliumi ja naatriumi, mis on eriti kasulikud luudele ja liigestele. 

Lisaks uuenenud Aura vee plastpudelile tõi A. Le Coq turule ka 0,33 l klaaspudelis Aura gaasita ja gaasiga veed. Lisaks kuuluvad vete sarja sidruni- ning pohlamaitselised gaseeritud veed, mis on saadaval nii 0,5- kui ka 1,5-liitristes plastpudelites.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles