Praamipiletite etteostmisaeg lüheneb veelgi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivastu sadam.
Kuivastu sadam. Foto: Küllike Rooväli/Postimees

Kuivastu-Virtsu vahet sõitvatele praamidele ei ole võimalik alates augustist veebipoest pileteid kuu aega ette osta nagu seni, vaid seda saab teha kuni kaks nädalat ette.

«Kuivastu-Virtsu liini e-piletite etteostu periood taandub augustist kahele nädalale, mis tähendab, et augustiks saab hakata pileteid ostma juuli keskel,» kirjutatakse praamipileteid müüva tuulelaevad.ee kodulehel. Kui Heltermaa-Rohuküla ja Sõru-Triigi vahel on veebipoes näha, millisele praamile reisija pileti ostab, siis Kuivastu-Virtsu liini puhul praamide nimesid väljumiste taga enam ei ole.

«Laevade lisandumine ja vahetumine graafikus ning liinidel on praegu igapäevane paindlik tööprotsess, millest tulenevalt ei kuvata laevade nimesid veebis. Vedaja tagab kindla ja graafikujärgse laevaliikluse lepingujärgsete laevadega nii nagu on lepingus riigiga kokku lepitud,” lausus OÜ Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles