Hea uudis friikartulisõpradele

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Friikartulid.
Friikartulid. Foto: SCANPIX

Londonis avatakse käesoleva aasta novembris restoran, mis pakub vaid friikartuliroogi, kusjuures restorani kujundus tehakse lennukisalongile sarnane.

Seesugune idee kuulub Tiffany Plantile, kes loobus projekti nimel oma eelmisest töökohastki, vahendab Telegraph.

«Sain inspiratsiooni trühvli-parmesani maitselisi friikartuleid süües – see oli nii maitsev, et ma ei mõistnud, miks ei võiks friikartulid olla mõne restorani keskmes,» ütles ta.

Restorani tulevane menüü ongi mõjutust saanud tema reisidest, sealhulgas hakatakse pakkuma Itaaliast inspireeritud pesto-kana maitset ning cajun-stiilis guacamole lisandit.

Lisaks on lai valik ka magusamaitselisi kartuleid pudinguga söömise jaoks, sealhulgas maguskartulifriikad kaneeli, maapähklivõi või šokolaadiga. Kui need maitsed tunduvad liiga harjumatud, on võimalus tellida ka täiesti tavapäraseid lisanditeta friikartuleid.

Restoran avatakse novembris, ent enne seda plaanitakse käia uusi maitseid pakkumas ka Clapham toidufestivalil, mis leab aset 24.-26. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles