Nutiseadmed tikuvad söögilauda

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjest sagedamini huvitab inimesi söögikohta minnes pigem see, mis nende nutitelefonis toimub, kui lauapartner.
Järjest sagedamini huvitab inimesi söögikohta minnes pigem see, mis nende nutitelefonis toimub, kui lauapartner. Foto: SCANPIX

Söögikohtades näeb nutiseadmete populaarsuse kasvades järjest enam, kuidas pered istuvad ninapidi ekraanides, selle asemel et omavahel suhelda.

«Viimasel ajal on märkimisväärselt kasvanud nutiseadmete kasutamine kohvikus viibides. Tihti näeme peresid ning sõpruskondi, kes on suurema osa kohvikus veedetud ajast klammerdunud oma nutiseadme külge, selle asemel et üksteisega aega veeta ja selle kõrvale head toitu nautida,» ütles Fellini kohviku tegevjuht Triin Paavo.

Tema sõnul võiks kohvikutes rohkem raamatuid lugeda ja lauamänge mängida, lihtsalt väärtustada üksteisega koos olemist. «See oli ju ka algne kohviku mõte – saada kokku ja nautida kultuuri väljaspool selle tavapäraseid piire ehk teatrilavasid ja kontserdisaale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles