Restoraniomanik ei luba väikelapsi toidukohta

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuttev laps.
Nuttev laps. Foto: SCANPIX

Küsimus, kas väikesi lapsi on sobilik restorani kaasa võtta, on tihti vaidlusi tekitav. Möödunud nädalavahetusel keelustas Austraalia restoraniomanik alla seitsmeaastaste laste söögikohta lubamise.

Flynni restorani juhataja Liam Flynn rakendab nüüdsest uutmoodi  eeskirju, sest sai populaarses turismikeskkonnas TripAdvisor oma restorani tagasisideks viiepallisüsteemis ühe, vahendab The Daily Meal. Selle edastas naine, kel soovitati oma nuttev laps restoranist välja viia. Naine tunnistas küll, et tütar tõesti nuttis, ent ei käitunud kuidagi halvasti ega häirivalt.

«Ma tulin naisega rääkima, kuigi mul oli köögis kiire. Ka peale seda jätkas laps karjumist ning kisa läks aina valjemaks. Ema oleks võinud arvestada teiste restoranikülastajatega ning lapse hetkekski välja viia,» selgitas Flynn.

Flynni sõnul on jant väikelastega kestnud juba aastaid ning õõnestab restorani kvaliteeti. «Me oleme saanud negatiivset tagasisidet klientidelt, kes tulevad restorani sööma ja on häiritud karjuvatest väikelastest,» lisas ta.

Flynni lastekeeld on saanud Facebooki suhtluskeskkonnas vastakat tagasisidet. Mõned vanemad on kindlad, et sugugi mitte kõik lapsed ei käitu restoranis halvasti. Mõned vanemad aga ütlevad, et kui nad on maksnud lapsehoidjale, et ilma lasteta välja minna, on laste kisa kuulmine söögikohas viimane asi, mida nad kuulda tahavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles