Pankrannik tahetakse turvalisemaks muuta

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeamet tahab pankranniku turvalisemaks muuta.
Päästeamet tahab pankranniku turvalisemaks muuta. Foto: ARNO SAAR

Päästeameti Ida päästekeskus kutsus rannikuäärseid omavalitsusi ja keskkonnaametit arutama, kuidas tagada pankrannikul liikuvate inimeste ohutus.

Toila, Kohtla, Lüganuse ja Aseri vallavalitsusele saadetud kirjas tõdes päästekeskus, et pankrannikul inimestegajuhtunud õnnetused on viimasel ajal sagenenud. Viidati konkreetselt viimasele juhtumile, kui naine 8. juunil Toila vallas Martsa külas paekaldalt alla kukkus, kirjutab Põhjarannik.

Omavalitsusele mõtlemisaineks pakkus päästekeskus välja kaheksa tegevust, mille tulemusena peaks turvalisus suurenema. Kõige ohtlikumatesse või käidavamatesse kohtadesse võiks paigaldada piirdeaiad. Panga serva võiks paari meetri laiuselt niidetuna hoida, et inimesed kukkumisohtu märkaksid. Tuleks paigaldada sildid, et kaldaservale ei tohi minna lähemale kui viis meetrit.

Refereeritud artiklit saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles