Lasnamäelased saavad uue suurpoe

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri kauplus.
Selveri kauplus. Foto: Selver

AS Selver ja Tähesaju City OÜ sõlmisid üürilepingu, mille kohaselt ehitatakse Lasnamäele Tähesaju tänavale Selveri supermarket, mis plaanide kohaselt avab uksed järgmisel sügisel.

«Kauplus jääb Tondiraba jäähalli ja oluliste liiklussõlmede vahetusse lähedusse. Selles Lasnamäe piirkonnas puudub täna toidupood, kus Varraku, Katleri ja teiste sealkandis asuvate tänavate elanikud saaksid mugavalt jalgsi käia ja teha sisseoste võimalikult kodu lähedal,» rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. 

Tähesaju City OÜ juhatuse liikme Hindrek Leppsalu sõnul täiendab Selveri lisandumine Tähesaju City’sse selle piirkonna klientide ostuvõimalusi. «Tähesaju City eesmärk on luua kaubanduspark üürnikele, kes eelistavad paikneda olemasolevatest kaubanduskeskustest eraldi, samas on see hästi ligipääsetav nii auto kui ühistranspordiga,» ütles ta.

Kaubanduskeskus hakkab paiknema  Tähesaju tee 1,3 ja Varraku 12 kinnistutel. Ehitatava hoone üldpind on 3100 ruutmeetrit, millest Selveri müügisaal võtab enda alla ligi poole. Kaupluses leiab tööd  40 inimest. Lisaks Selverile tulevad kaubanduskeskusesse erinevad igapäevateenuste pakkujad ja väikepoed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles