Helsingi fotokonkursi võitja on selgunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu vanematel õnnestus 1983 ja 1987 EKP kaudu hankida tuusik Soome. Korraga abielupaari ei lastud, tuli eraldi käia, üks ühel ja teine teisel aastal. Ilmselt kardeti, et koos oleks jalga lastud. Aga sellest ajast on mõned lahedad diapositiivid säilinud, mida meeleldi teiega jagaksin.
Minu vanematel õnnestus 1983 ja 1987 EKP kaudu hankida tuusik Soome. Korraga abielupaari ei lastud, tuli eraldi käia, üks ühel ja teine teisel aastal. Ilmselt kardeti, et koos oleks jalga lastud. Aga sellest ajast on mõned lahedad diapositiivid säilinud, mida meeleldi teiega jagaksin. Foto: Risto Kiilberg

Postimehe ja Tallinna Sadama fotokonkursile laekus arvukalt vahvaid pilte merereisidest üle lahe. Oli nii kaugetel 80ndatel tehtud fotosid, aga ka hilisemaid pilte.

Loosi tahtel saab peaauhinna – laevapiletid kahele ja Helsinki Cardi omanikuks Risto Kiilberg, kes saatis meile diapositiividelt maha pildistatud fotosid 1980ndatest aastatest, kui ta vanematel õnnestus saada tuusik Soome.

Palju õnne võitjale, Teiega võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles