Suurpood müüs nahka ärritavaid lastejalatseid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need lastesandaalid sisaldavad liiga palju kroomi.
Need lastesandaalid sisaldavad liiga palju kroomi. Foto: Shu

Tuntud kingapoes Shu müügil olnud lastesandaalid võivad nahka ärritada, kuna sisaldavad liiga palju kroomi.

«Tervisameti läbiviidud tavapärase kontrolli ja mõõtmiste käigus avastati ühel lastejalatsi mudelil - sinistel sandaalidel - lubatust kõrgem kroomisisaldus, mis võib tundlikumal kandjal tekitada nahaärritust,» rääkis Shu turundusjuht Lauri Jürisoo. Pood kõrvaldas mudeli kohe müügilt ning ostab juba müüdud jalatsid tagasi. «Oleme SHU kauplustesse pannud info selle jalatsimudeli tagasiostmise kohta ning kutsume üles ka lugejaid neid jalanõusid lähimasse SHU kauplusse tagasi tooma,» sõnas Jürisoo.

Ta lisas, et pood püüab  oma arvutisüsteeme kasutades teha kindaks võimalikult palju selle jalatsimudeli soetanuid, et kutsuda neid sandaale meile tagastama. «Kahjuks saame otsekontakti võtta vaid nendega, kes on ostu teinud Partnerkaarti registreerides ning kelle jäetud kontaktandmed meil ühendust võtta võimaldavad,» tõdes turundusjuht. Ta lisas, et ostjatega võetakse kirjade ja telefonikõnedega ühendust järgmisel nädalal, kuna infootsingud süsteemides võtavad pisut aega.

Pood teavitas leitud mittenõuetekohasest tootest ka maaletoojat, kes omakorda ka tehast teavitas.

Kõnealust lastejalatsi mudelit müüdi SHU kingapoodides ajavahemikus 10.veebruarist kuni 18.juunini kokku 85 paari hinnaga 24,99 eurot. «Meie ettevõtte pika jalatsikauplemiskogemuse jooksul on selline juhtum meie jaoks esmakordne. Vabandame mudeli soetanud klientide ees kõikide võimalike ebamugavuste pärast,» sõnas Jürisoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles