Endised sadamakõrtsi pidajad otsivad uut väljundit

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise sügiseni pidas perekond Pregel Kuivastu sadamas söögikohta Mehed Ei Nuta.
Eelmise sügiseni pidas perekond Pregel Kuivastu sadamas söögikohta Mehed Ei Nuta. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Möödunud sügisel Kuivastu sadamakõrtsi Mehed Ei Nuta pidamise lõpetanud ettevõtjad Tiia ja Raul Pregel on juba aastaid pakkunud suvitajatele oma kodumajas öömaja ja keskenduvadki nüüd majutusteenuse pakkumisele.

«Elu ja kogemused sundisid kurssi muutma,» sõnas Raul Pregel, kes loobus mõneks ajaks toitlustusega tegelemisest, ent ei välista, et seda hiljem majutusteenusele lisaks pakkuma hakatakse, vahendab Meie Maa. «Väsisime ära, liiga suur vastutus, palju asjaajamist ja suur risk,» täiendas Tiia, kes on ise ametilt kokk.

Alates sellest, kui kämpingu omanikud said Kuivastu-Kuressaare maanteele viida, pole ilusa ilmaga külaliste puudust. Turundust ja reklaami nad teinud ei ole, lisaks kodulehele vahendab Kuivastujaani oma teenuseid kolme peamise kanali – Booking.com, Kuressaare turismiinfokeskus ja Muhu turismiassotsiatsioon – kaudu ning omanikud on sellega praegu rahul.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles