Ülemiste keskuse Rimis sai kõige rohkem kannatada puuviljaosakond

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste Rimi on pärast uputust taas avatud.
Ülemiste Rimi on pärast uputust taas avatud. Foto: Lugeja

Rimi pidi täna pärast tugevast vihmasajust tingitud üleujutust Ülemiste ostukeskuses oma kaupluse külastajatele mõneks tunniks sulgema, kuid praeguseks on üleujutuse tagajärjed likvideeritud ja kauplus taas avatud.

«Kuna vett sadas kauplusesse palju ning suur osa kaupa sai kahjustada, siis meil polnud võimalik poodi varem avada, seega vee koristamise ja rikutud kauba kõrvaldamisega lõpetasime alles hiljuti,» sõnas Rimi pressiesindaja Katrin Bats kella poole viie ajal pealelõunal.

Ta lausus, et peamiselt on rikutud puu- ja köögivilja osakond. «Vett sadas laest alla ja seal olid ka mõned prožektorid, mis katki läksid ja seetõttu kukkusid klaasikillud puuviljade peale,» selgitas Bats. Tema kinnitusel on praeguseks suurem kahju kaupluses likvideeritud, kuid kogu sortimenti erinevates kaubagruppides veel täielikult taastada ei ole jõutud.

Mis puudutab võimaliku kahjunõude esitamist, siis Rimi pressiesindaja sõnul on hetkel liiga ennatlik hakata kedagi süüdistama või mingeid nõudeid esitama. «Peame kokku lugema, kui palju see meile üldse kahju toob,» kostis ta seepeale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles