Šoti odavbussifirma väljumispaik on selgunud

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superbusi tulek lööb Eesti ühistranspordituru segi.
Superbusi tulek lööb Eesti ühistranspordituru segi. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kui seni oli teada, et šoti miljardäri Brian Souteri bussid alustavad oma reise Tallinna sadamast, siis nüüd on peatuse asukoht selgunud.

Tallinna Sadama turundusjuhi Sirle Arro sõnul hakkavad odavbussifirma sõidukid väljuma D terminali ees olevast peatusest. Ta täpsustas, et bussid ei hakka kasutama juba olemasolevat linnaliinibusside peatust, vaid bussiparklasse tuleb eraldi peatus.

«Eraldi peatuseputkat kui sellist ei tule. Bussifirma peab ise tähistama peatuse eelnevalt meie kooskõlastades sildi/viida kujunduse,» rääkis Sirle Arro. Seni veel ei ole firma sadamale kujundust tutvumiseks saatnud.

Eile avalikustas Superbuss oma väljumisajad ning firma loodab tegevuse alustamiseks vajalikud liiniload saada kätte juuli lõpuks.

Superbusi kinnitusel on sadamast sõitu alustades Soome turistidel mugavam sõita Narva, Pärnu ja Tartusse ning nende linnade elanikel reisida põhjanaabrite juurde.

On alust arvata, et sadam valiti väljumiste alguskohaks seetõttu, et siis saab ettevõte hetkel suletud bussituru tingimustes endale sobivaid väljumisaegu valida.  Hetkel on parimad väljumisajad juba ära jagatud tegutsevate bussifirmade vahel, Eesti bussiturg avaneb oktoobrist ja siis on firmadel vabamad käed väljumisaegade valimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles