Mis juhtub McDonald'si salamenüüst burgereid tellides?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si toit.
McDonald'si toit. Foto: SCANPIX

Hiljuti avalikustas anonüümseks jääda soovinud McDonald’si vahetuse vanem Šotimaalt, et kiirtoidukoha salajane menüü polegi vaid müüt.

Salaja olevat võimalik tellida näiteks «Land, Sea and Air» burgerit, mis sisaldab nii veiseliha-, kana- kui ka kalapihvi, «Monster Mac’i», mis sisaldab kaheksat pihvi ja juustuviilu ning «McGangBang» burgerit, mis koosneb nii kana- kui veiselihapihvist.  

Business Insider’i ajakirjanik Will Wei proovis New Yorkis järgi, kas tal õnnestub McDonald’sist salatooteid tellida. Teenindaja oli alguses küll segaduses, eitas selliste toodete olemasolu ning ütles, et tegu on esimese inimesega, kes selliseid soovib. Ta küsis mitmelt kolleegilt nõu, ent lõpuks soostus burgerit valmistama. Kokku võttis kolme salamenüüst pärit burgeri valmistamine vaid seitse minutit.

«McGangBang» burgeri kohta ütles Wei, et see olevat üks populaarsemaid salamenüü tooteid ning maitseb hästi, ent ta ei telliks seda rohkem.

«Land, Sea and Air» burgeri kohta küsis Wei, kes küll sellist telliks? Ta ei soovita toodet proovida. «Monster Maci» pani ta samuti käest ning ütles, et nüüd aitab.

Selgeks sai tehtud, et McDonald'si töötajad ei pruugi salamenüü tooteid nimepidi teada, ent valmistavad neid küll. Siiski peab hiigelburgerite eest maksma ka vastavat hinda.

Vaata videot burgerite tellimisest ja söömisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles