Ostja kahtlustas sooduskampaanias pettust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maks ja Mooritsa mahedad vorstid olid varasemalt Selveris müügil 900 grammises pakendis hinnaga 4,49. Nüüd on 1050-grammise paki hind 3,49 eurot.
Maks ja Mooritsa mahedad vorstid olid varasemalt Selveris müügil 900 grammises pakendis hinnaga 4,49. Nüüd on 1050-grammise paki hind 3,49 eurot. Foto: Lugeja foto

Grillvorstisõber kahtlustas, et Selveris müügil olevate Maksi & Mooritsa mahedate vorstide soodushinnale on pakendil lubatud 150 grammi tasuta vorstide maksumus ka siiski juurde arvutatud.

«Hakkas selline asi silma Selveris – pakil on kirjas, et 150 grammi on tasuta, aga hoopis on hinnale see 150 grammi otsa lisatud, mis pakis rohkem,» kurtis Postimehe tarbijaportaali poole pöördunud lugeja, täpsustamata, mille järgi ta arvutas, nagu oleks toote hind kallimaks läinud.

Viitas ta oma jutus Maks ja Mooritsa mahedatele grillvorstidele, mis maksavad praegu Selveri kauplustes kampaaniahinna 3,49 eurot pakk. Varem 900-grammine toode kaalub nüüd 1050 grammi ja pakendile on tootja märkinud, et 150 grammi vorste saab ostja täiesti tasuta.

Varem 4,49 eurot maksnud pakk maksab nüüd 3,49 - kollase hinnasildiga -, kuigi selles on 150 grammi rohkem vorste.
Varem 4,49 eurot maksnud pakk maksab nüüd 3,49 - kollase hinnasildiga -, kuigi selles on 150 grammi rohkem vorste. Foto: Lugeja foto

Selveri kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaiu sõnul ei ole võimalik lugeja küsimusest aru saada, mismood ta on teinud järelduse, nagu oleks toode nüüd varasemast kallim.

«Varem maksis antud toote 900-grammine pakk Selveris 4,49 eurot ja kampaania ajal maksab suurem – 900 grammi + 150 grammi – kampaaniaks mõeldud pakk 3,49 eurot ehk toote hind ja ka toote kilohind on märkimisväärselt varasemast madalamad,» sõnas Selveri esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles