Lugeja küsib: kas Starman pakub uutele liitujatele rohkem privileege?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani digiboksi komplekt
Starmani digiboksi komplekt Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

«Mind paneb imestama Starmani reklaam, mis on suunatud venekeelsele elanikkonnale ajalehes «MK Estonia» – nimelt reklaamib Starman Ajamasinat kuni 80-le kanalile. Arusaadav, et venekeelne elanikkond on huvitatud just venekeelsetest telekanalitest, kuid kuna ise olen Starmani klient siis võin öelda, et meie neljast venekeelsest kanalist kolmel Ajamasinat juba üle aasta ei ole. Kas on siis tegu reklaamipettusega või ainult uutele liitujatele pakutakse rohkem privileege?» uurib lugeja.

Vastab Starmani kommunikatsioonijuht Kristi Reiland.

Starmani valikus on kokku üle 160 kanali. Ajamasina teenusega saab klient vaadata kuni 80 kanali kogu programmi kaheksa päeva jooksul ja see võimalus on kõikidel klientidel ühesugune. Kanalite arv sõltub juba kliendi poolt valitud digiTV paketist. Aeg-ajalt oleme sunnitud tegema mõningaid muudatusi Ajamasina kanalite valikus, kui mõni kanal ei suuda pakkuda korrektset telekava või puuduvad õigused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles