Pakiautomaat leevendaks maarahva postiteenuste põuda

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Omniva avas Hanila vallas viimase postkontori sulgemise järel postipunkti, leevendaks kohalike jaoks olukorda paremini hoopis pakiautomaat Virtsu sadamas, samas postifirmal otsene plaan selleks puudub.

Tänavu 5. jaanuaril sulges ukse Hanila valla viimane postkontor – selle asemel avati Kõmsi kaupluses postipunkt, kuid vallavanema Arno Peksari sõnul on muudatus pigem halvendanud postiteenuste kättesaadavust piirkonnas, vahendab Lääne Elu.

Postkontori sulgemisega sai enim kannatada postipakkide saatmine ja kättesaamine, kuna tööl käivale inimesele ei saa ka postiljon pakki koju kätte viia ning lähimad pakiautomaadid on aga Hanila rahvale Haapsalus, Pärnus ja Orissaares.

Hanila vallavanema sõnul tuli postkontori sulgemise ajal Omnivaga jutuks, et Virtsu sadamas võiks olla Omniva pakiautomaat – siis saaksid seda kasutada ka saarlased –, kuid postifirma kommunikatsioonijuht Erki Varma seda ei kinnita.

«Ei usu, et keegi on Omniva nimel lubanud, et mingi kindla aja jooksul paigaldatakse Virtsu sadamasse pakiautomaat,» kostis ta, lisades samas, et see kindlasti ei ole tulevikus välistatud.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles