Elroni rongi võhm lõppes Võhmas

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Postimees

Tallinn-Viljandi hommikuses rongis viibinud reisija teatas aeglaselt liikuvast rongist, mille teekond katkestati lõpuks Võhmas ning sõitu jätkati asendusbusside või järgmise rongiga.

«Tallinn-Viljandi rong 041 startis Tallinnast kell 7.44 ja pidi kohale jõudma kell 9.58. Rong oli kella 11 seisuga veel teel ja hilines igasse peatusesse. Kui rong jälle tehnilise rikke tõttu seisma jäi, ilmus rongijuht ja asus (ilmselt mootorit) parandama. Rong liikus umbes 20-50 km/h, inimesed olid lootusetult hiljaks jäänud. Elroni kommentaare ja põhjendusi ootavad ilmselt kõik reisijad,» kirjeldas olukorda hetkel rongis viibiv reisija.

Vaevaliselt liikunud rong lõpetas teekonna enne kella 12 Võhmas, kuhu saabusid asendusbussid, samas oli edasi Viljandi poole võimalus liikuda ka järgmise folgifestivali rongiga, mis saabus samuti mõningase hilinemisega.

Vihje saatnud reisija väitel jõudsid inimesed kell 12.20 Viljandisse ning said piletiraha kompensatsiooni.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Ronnie Kongo sõnul ei saanud rongi kiiremini sõita tehnilise probleemi tõttu. Seoses rongi peatumisega Võhmas on häiritud ka järgmise Viljandi-Tallinn rongi liiklus. «Ka  Viljandi-Tallinn rong 244 on asendatud bussidega. Tallinnasse jõudmiseks on võimalik kasutada nii asendusbussi kui ka varasemat rongi, mis väljub Viljandist kell 12.25. Alates Raplast on võimalik kasutada ka rongi 266, mis väljub 15:22. Väiksemaid hilinemisi võib olla ka teistel edelasuunalistel rongidel,» selgitas Kongo.

Praeguseks veel rikke põhjust selgunud ei ole, sest rong jäi Võhmasse ning avariigrupp läks seda üle vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles