Superbus ei saanud maanteeametilt liiniveoluba

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superbusi buss.
Superbusi buss. Foto: Eero Vabamägi

Eestis bussiliine avada plaaniv Superbus.com maanteeametilt juulis liiniluba ei saanud, sest ettevõtte esitatud taotlusel esines puudusi.

«Bus Transport Holding OÜ taotlust ei võetud komisjonis arutlusele, sest avaldusel esines puudusi. Seetõttu on menetlus peatatud,» öeldi maanteeameti ühistranspordi osakonnast BNSile.

«Milliseid puudusi taotlusel esines, me kommenteerida ei saa,» lisati maanteeametist.

Taotluse liinilubade saamiseks esitas ettevõte juuli algul , ent taotlused olid puudlikud. Täiendavad dokumendid BTHlt on maanteeametis registreeritud 21. juuli seisuga ja need vaadatakse läbi lähiajal.

Maanteeameti liinilubade komisjon toimus 21. juulil.

Bus Transport Holding OÜ tahab Superbusi kaubamärgi all avada liinid Tallinnast Pärnusse, Narva ja Tartusse. Piletihinnad algavad ettevõtte kinnitusel 1 eurost, sellele lisandub 1 euro suurune broneerimistasu.

Ettevõtte konkurentsieelis seisneb Superbusi omaniku Brian Souteri sõnul kahekordsetes bussides, mis võimaldab müüa rohkem odava hinnaga pileteid ja mille kapitali- ja kütusekulu istme kohta on madalaim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles