Hotellides pakutavad tasuta hüved, mida esialgu küsidagi ei oska

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotelli toateenija.
Hotelli toateenija. Foto: SCANPIX

Hotellitubades on üldiselt elementaarsed hügieenitarbed, tee ja kohvi valmistamise võimalused ja muu hädavajalik, ent hotelliteenindajad võivad pakkuda muidki vahendeid kas tasuta, laenuks või mõningase deposiittasu eest.

News.com.au toob näiteid tarvetest, mida viisaka küsimise korral hotellides on võimalik kasutada:

  • Telefoni ja muude seadmete laadijaid. Laadija on üks tavalisemaid asju, mille inimene reisile minnes koju unustab. Paljudel hotellidel pole aga probleemi seda neile laenata.
  • Veel mõningaid hügieenitarbeid, mida toast ei leia. Mõni hotell pakub näiteks tasuta suuloputusvedelikku, juukselakki, lapikesi küünelaki eemaldamiseks jm. Vahel saab lisaks hügieenitarvetele laenata tasuta ka lokitange ja õhuniisutajat.
  • Elektroonikat. See võib olla harvem juhus, kuid näiteks Eventi hotell New Yorki West Village's pakub tasuta laenuks sülearvuteid, juhtmevabu kõlareid jm
  • Mugavamaid patju. Hotelliteenindajalt tasub patju juurde küsida, kui need pole piisavalt mugavad, mõned hotellid pakuvad aga külaliste heaoluks lausa patjade valikut (keskmine, õhuke, U-kujuline jm).
  • Jalgrattaid. Mõni hotell, nagu näiteks The Jane New Yorkis pakub isegi tasuta jalgrattalaenutust.
  • Printerit ja koopiamasinat. Hea õnne korral on võimalus näiteks tasuta lennupileteid printida või muust vajalikust paberist koopia teha.
  • Treeningvahendeid. Hyatt hotellid laenavad klientidele joogamatte ja raskusi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles