Eesti inimesi on haaranud üheeuroste piletite hullus

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu sõidab Eesti esimene odavbussifirma Simple Express Tallinnast Tartu ja Narva, siis sügisest hakkab ta odava hinna eest sõidutama ka Viljandimaa inimesi.
Kui praegu sõidab Eesti esimene odavbussifirma Simple Express Tallinnast Tartu ja Narva, siis sügisest hakkab ta odava hinna eest sõidutama ka Viljandimaa inimesi. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Möödunud kuul üheeurosed bussipiletid turule toonud Eesti odavbussifirma Simple Express on praeguseks müünud 4432 eurost piletit. 

Kokku on Simple Expressi reisijad selle ajaga ostnud 53 776 bussipiletit, teatas firma.

Eesti odavbussifirma hinnapoliitika on sarnane odavlennufirmade omaga, bussitäituvuse kasvades kasvab ka pileti hind, mis Simple Expressi kodulehelt ostes ei ületa viit eurot. Ettevõtte kodulehelt osteti kokku 16 354 bussipiletit. Bussides ja bussijaamades ostes tuleb reisijal maksta sõltuvalt hinnatsoonist üks-kaks eurot rohkem.

26. juunist lisas Simple Express väljumisi olemasolevatele Tallinna-Narva-Tallinna ja Tallinna-Tartu-Tallinna liinidel, kus mõlemal liinil tõusis reiside arv ühel suunal viie väljumiseni päevas. Lisaks avati ka uus Tartu-Narva-Tartu liin, kus ühel suunal on kolm väljumist päevas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles