Abipakkuja: ma ei oodanud sellist vastukaja

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategu ei pea midagi suurt.
Heategu ei pea midagi suurt. Foto: Panther Media

Üleeile lõuna ajal Facebooki abipakkumise postitanud Robert Noolt tabas abisoovijate laviin.  

«Ma ei oodanud tegelikult sellist vastukaja kõigi poolt, vaid tahtsin tõepoolest vaid ühe või paar toredat heategu teha kellelegi, kes seda väga vajab,» ütles Nool. Samas on ta rõõmus, et koos hunniku abipalvetega on saabunud ka palju abipakkumisi. Sellest ajendatuna lõi ta täna grupi, kus tõsiste muredega abivajajad ja neid abistada saavad ja tahtvad inimesed võiksid üksteist leida. Grupi leiab siit.

Nool kirjutas üleeile lõunal oma Facebooki seinale, et soovib abistada raskustes inimest, kellel on keeruline omal jõul nendega toime tulla. «Ma ei pea silmas kodutöö valmis kõpitsemist ega prügiämbri tühjendamist, mida ise ei viitsi teha, vaid tõelist raskust, millega abi on tarvis,» kirjutas ta ja lisas, et abistaiseks võib kuluda tund, päev või mitu ning see võib nõuda ka mõningast finantskulu.

«Kui vaja, ulatan käe, et aidata ehitada üles su pere hiljuti mahapõlenud maja või kutsun remondimehe pesumasinale, mille parandamiseks sul finantsi pole, et laste riided puhtaks saaksid,» tõi Nool näiteks. Enda sõnul ühtegi peidetud konksu pakkumises ei ole ning vastu ei soovi ta midagi. «Kui tunned, et oled säärase koorma all, siis unusta tagasihoidlikus ja põikpäisus ning saada mulle postkasti kiri,» kirjutas ta üsna postituse lõpus. Praeguseks on jagatud postitust üle 1700 korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles